BRO-Air Filter overdruk systemen

2002HD

BRO-Air 2002HD

2004

BRO-Air 2004

BRO-Air Cabinesignalering

Cabine signalering1

TAC

Cabine signalering2

TACS

Cabine signalering3

0CS040D

Cabine signalering4

0CS240D

De TAC(S)is geheel nieuw ontworpen met het oog op een handzaam design en voldoet volledig aan de laatste stand der techniek. Het TACS systeem met optische en akoestische signalering heeft een divers aantal functies waaronder urentellers, automatische blowerregeling en aansturing groene lamp. De filterled’s veranderen van kleur naarmate de filters verzadigd raken, zodat u tijdig filters kunt bestellen en vervangen. De TACS is voorzien van een kwalitatief hoogwaardige koolwaterstof sensor. Deze sensor is gekalibreerd en daardoor kan er op PPM niveau gemeten worden.

De OCS240Dis gebaseerd op een PLC. De flexibiliteit die dit biedt zorgt ervoor dat wij de trends niet alleen kunnen volgen maar ook zetten. De mogelijkheden die met de huidige techniek benut kunnen worden zijn allen inzetbaar. De mogelijkheden die een OCS240D biedt naast het reguleren van uw filter overdruk systeem:

–        Automatische drukregeling
–        Filterherkenning in display
–        Plug & Play aansluiting
–        Filterurentellers
–        HC-sensor
–        UMTS/GPRS modem (optioneel)
–        Menu instelbaar via display
–        Meerdere sensoren mogelijk
–        Flowsensor (optioneel)

Met Datalogging registreert het systeem alle ingestelde gemeten waarden in een CSV file. Zodat u deze kunt analyseren en in grafiekvorm kunt weergeven. Door de standaard Bluetooth verbinding kunt u zonder extra kosten de gelogde gegevens binnenhalen. De machinist het comfort van eenvoudige bediening en een degelijk werkend systeem, u de tools om te meten.

Sterk punt is dat deze onderhuidse geavanceerde techniek weergegeven wordt op een compact display met maar drie toetsen. De machinist heeft er geen zorg bij maar een betrouwbare partner om te waarschuwen als er werkelijk attentie vereist is.

Wilt u een afspraak maken of heeft u nog vragen?
Neem contact op met onze mobiele service 06 – 53 12 10 82 of klik op onderstaande button om het contactformulier in te vullen.

MEER INFORMATIE