FRESHFILTER Filter overdruk systemen

FFM10
FFTube
Logo M10

Freshfilter biedt met de nieuwe M10 dakunit opnieuw een overdruksysteem dat ontworpen is voor montage op al uw materieel. De unit is uit te rusten met een merkspecifiek passtuk voor alle vrachtwagens, of met slangaansluiting voor de montage op het dak van graafmachines. De dynamisch gewelfde oppervlakken van de M10 sluiten perfect aan.

FF Tube logo

De nieuwste, geoctrooieerde, unit van Freshfilter kenmerkt zich door zijn compacte formaat (NL-1037898). De totaalhoogte van het systeem wordt bepaald door het filterpakket, en dat maakt hem ideaal voor elke graafmachine. Deze variabele hoogte zorgt ervoor dat u nooit in de knoop komt met transporthoogte of zichtbelemmeringen.

Logo

De FFMultibox is het meest gebruikte overdrukfiltersysteem op graafmachines, wielladers en dumpers. Het gepatenteerde ontwerp maakt het mogelijk de levensduur van de stoffilters tot ruim 4x te verlengen vergeleken met conventionele systemen. De unit wordt daarbij standaard aangestuurd met een van onze controlesystemen.

FFBox logo

De FFBox is het eerste systeem in de markt dat gebruik maakt van ronde filter elementen. Hierdoor is verkeerde plaatsing onmogelijk. De unit is uitermate geschikt voor montage op het dak van de cabine; door de geringe hoogte van 22cm komt de aerodynamica en/of transporthoogte van het voertuig nauwelijks in het geding.

FRESHFILTER CONTROLLER 3000 Series

Onlangs heeft Freshfilter haar vertrouwde PLC 2000 cabine controller, welke jarenlang bij de verschillende FF filter overdruk systemen is toegepast, vervangen door de digitale 3000/3001 serie. Deze cabinecontroller is geheel digitaal, werkt sneller en  heeft een moderner uiterlijk, waardoor deze naadloos aansluit met de huidige cabine uitrusting. De werking is gebruiksvriendelijker geworden, de welbekende kwaliteit is gebleven en de prijs is onveranderd.   Met deze nieuwe PLC cabine controller, al dan niet uitgerust met een PPM sensor,  kunnen de FF filter overdruk systemen nog fraaier ingebouwd worden op uw materieel. Geïnteresseerd in filter overdruk systemen? Neem vrijblijvend contact met ons op en informeer over de mogelijkheden!

Studio27 3A3568vrijstaand

FRESHFILTER CONTROLLER 5000 Series

FF controller logo 5000

De nieuwe FFController 5000 series behoort tot de allernieuwste generatie cabinebewaking. Alle functies van de eerste generatie controller zijn terug te vinden in deze alleskunner. De nieuwe FFController 5000 series heeft eenzelfde formfactor als de 3000 series. Het overzichtelijke display geeft alle info dit benodigd is om een veilig werkklimaat in de cabine te behouden, en alarmeert tijdig bij gevaar. Tevens zijn er mogelijkheden tot het uitlezen van alarmen op afstand, met behulp van GPRS.

Alle Freshfilter systemen zijn voorzien van een enkele, universele, kabelaansluiting. Mocht u vanaf een 3000 series willen upgraden naar een 5000 series, is dit mogelijk zonder een hele nieuwe kabelboom door de cabine heen te moeten trekken.

5000series

Wilt u een afspraak maken of heeft u nog vragen?
Neem contact op met onze mobiele service 06 – 53 12 10 82 of klik op onderstaande button om het contactformulier in te vullen.

MEER INFORMATIE