Radiateuren & Koelers

ACC Industrie levert zowel nieuwe als gereviseerde koper/messing of aluminium radiateuren, kachelradiateuren, oliekoelers, luchtkoelers en condensors voor vrachtauto’s, heftrucks, tractoren, grondverzetmachines, schepen etc. etc. Voor reparatie en revisie bent u bij ACC Industrie ook aan het juiste adres, nu ook voor aluminium koelers.

Onze gespecialiseerde vakmensen zijn dagelijks in onze eigen werkplaatsen actief, om met kwalitatief hoogwaardige materialen, een perfect stuk vakwerk te realiseren voor een redelijke prijs. Speciaal voor de old-timers en machines kunnen we tegen concurrerende prijzen uw eigen radiateur of koeler repareren. Voor specifieke toepassingen en uitvoering maken wij uw radiateur of koeler op maat. Ook speciale toepassingen van bestaande systemen kunnen wij aanpassen. Denk hierbij aan het toepassen van een tropenkoeler of aanpassing van het koelblok voor gebruik in sterk vervuilende omgeving etc. etc. Kortom voor elk koelprobleem van uw machine of truck heeft ACC Industrie een oplossing.

Op alle door ons gereviseerde en nieuw geleverde radiateuren en koelers geven wij twee jaar garantie.

Radiateuren1
Radiateuren2
Radiateuren3
Radiateuren4

ACC Industrie repareert en reviseert ook aluminium koelers in eigen huis. Dit vanaf een hele kleine motorradiateur, waarbij een relatief lage werkdruk aanwezig is, tot heel zwaar uitgevoerde heavy duty oliekoelers bestemd voor werkdrukken tot wel 20 bar. Door dit in eigen huis te realiseren, kunnen we dit voor u binnen enkele werkdagen realiseren, waardoor stilstand van uw dure machine tot een minimum wordt beperkt en bovendien kwaliteit leveren voor een scherpe prijs. Ook kunnen we vele modellen nieuw leveren, waardoor u helemaal geen stilstand hebt.

Wanneer u specifieke vragen heeft voor een op maat gemaakte aluminium koeler of het vervangen van een bestaande koeler voor een aluminium exemplaar, dan bent u bij ACC Industrie aan het juiste adres. Door de grote variatie in verschillende systemen is een koeler compleet af te stemmen op uw wensen, of het nu gaat om een radiateur, oliekoeler of interkoeler. Afhankelijk van de maatvoering en het doel van de koeler kunnen we in overleg met u bekijken wat u nodig heeft en het vervolgens ook nog voor u maken! Voor enkelstuks exemplaren tot seriematige productie op maat kunt u bij ACC Industrie terecht.

Zowel koper/messing- als ook de vele typen lichtmetalen koelers kunnen bij ACC Industrie gerepareerd worden of voorzien worden van een nieuw koelblok, waarmee uw bestaande radiateur of koeler weer jaren mee kan. Hiermee recyclen we bestaande materialen direct, waarmee we onnodig gebruik van spaarzame grondstoffen voorkomen. In onze compleet uitgeruste werkplaats kunnen we ook uw vervuilde koelers zowel in- als uitwendig grondig reinigen met onze ultrasoon reinigingsapparatuur. Ook voor het aluminium en andere lichtmetalen lassen en repareren bent u bij ons op het juist adres.

Is de radiateur die u zoekt niet te koop? Dat is geen enkel probleem, ACC Industrie maakt er één voor u in de eigen werkplaats. Er is heel veel mogelijk, speciale koelblokken met extreem hoge capaciteit of heavy duty koelblokken voor een vervuilde omgeving, u zegt het maar. De reservoirs, aansluitingen en bevestigingspunten kunnen we op maat maken, geheel volgens de wensen van de klant.

CONTACT