Op 01 april 2018 was het 25 jaar geleden dat we gestart zijn met A.C.C.
In september j.l. hebben we dit middels een heel druk bezocht “open huis” uitgebreid gevierd. Tijdens deze open dag is er door u het mooie bedrag van € 2.670,- bijeen gebracht voor Stichting Droomdag. Dank daarvoor!! U kunt hier de bedankbrief die wij hiervoor hebben ontvangen lezen.
Klik hier om te zien wat Stichting Droomdag voor kinderen met een ongeneeslijk zieke ouder betekent.

Het gehele jaar door hebben we veel bestaande, maar ook nieuwe klanten mogen begroeten in onze werkplaats te Oudewater. Met name de inbouw en reparatie van transportkoeling en vriesinstallaties in bestelbussen en kleine vrachtwagens heeft een behoorlijke omzetgroei teweeg gebracht.

Ook onze bekende servicebussen hebben in 2018 zeker niet stilgestaan. Mede door de zeer mooie en lange zomer zijn zij elke dag op pad geweest om u te ondersteunen bij de service en reparatie van de airco systemen.
Ook de filter overdruk systemen mogen we zeker niet vergeten, gezien de vele nieuwe machines die we met een Freshfilter, BM-Air of Bro-Air overdruk systeem hebben mogen uitrusten.

Kortom 2018 was opnieuw, mede door uw klandizie, een bijzonder jaar voor A.C.C. We kijken hier met een heel goed gevoel op terug.
U als gewaardeerde klant: Dank daarvoor !!!

Vooruit kijken naar 2019 doen we echter ook, we zijn dagelijks bezig om onze dienstverlening verder te optimaliseren. Zo zullen we in begin volgend jaar onze mobiele service verder uitbreiden met twee nieuwe servicewagens, waardoor we u nog beter van dienst kunnen zijn. U staat, als gewaardeerde klant bij A.C.C. Industrie absoluut op nummer 1 en willen dit ook in 2019 zo houden !!!