Hiermee willen we enkele belangrijke wijzigingen binnen A.C.C. Industrie b.v. met u delen:

Wim Zwanenburg heeft als DGA van A.C.C. Industrie b.v. al langer geleden besloten zijn aandelen over te doen aan Andres van Leeuwen, waardoor de voortgang van ons goedlopende bedrijf ook in de toekomst gewaarborgd zal zijn. Na vele gesprekken met Andres van Leeuwen, (al bijna elf jaar werkzaam bij A.C.C. Industrie) is er in 2019 gestart met een geleidelijke overname door Andres van Leeuwen. Per 1 oktober 2021 is er in goed overleg besloten dat de overige aandelen van A.C.C. Industrie b.v. door Andres van Leeuwen zullen worden overgenomen. Wim Zwanenburg zal verder terugtreden, maar op de achtergrond nog langere tijd aanwezig zijn in een adviserende rol, terwijl hij ook de administratieve kant van de zaak nog enkele jaren zal behartigen.

A.C.C. Industrie b.v. gaat verhuizen!

Per 22 november 2021 gaat A.C.C. Industrie b.v. zijn intrek nemen in een volledig nieuw ingericht bedrijfspand, Elzenweg 23, 3421 TT Oudewater, ook op industrieterrein Tappersheul.

Hiermee verwachten wij onze klanten nog beter en efficiënter van dienst te kunnen zijn.
Alle overige contactgegevens blijven ongewijzigd.

Wijziging bankrekeningnummer

Als laatste willen we u nog melden dat ons bankrekeningnummer gewijzigd zal worden in NL29 RABO 0368 6809 16. Ons oude bankrekeningnummer zal op termijn opgeheven worden.

We verzoeken u, voor zover noodzakelijk, bovenstaande gegevens te wijzigen in uw administratie.

Wij zijn ervan overtuigd, dat we met bovenstaande wijzigingen voorzien in een goede toekomst van A.C.C. Industrie b.v., waarbij we u, als gewaardeerd partner nog, vele jaren van dienst kunnen zijn en begroeten u graag op ons nieuwe adres Elzenweg 23, 3421 TT Oudewater.

We vertrouwen er op u met bovenstaande te informeren, voor eventuele vragen kunt u ons natuurlijk altijd even contacten.